Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

TSI makyajlı kasaya Xenon

evet aynı sorun ibizalarda da çıkıyor fakat şöyle bir farkla referans modellerde arıza kontol sistemi bildiğim kadarıyla yok bendeki elegance paket plakalık ampullerimi deiştiririken neyi denediysem arıza yaktı sadece philips beyazda yakmadı yine bu siteden başka bi arkadaşımızda referans paket var o da aracının plakalıklarını komple söktü ve arıza yakmadı araç aynı şekilde xenonda taktı hiç bi sorun yok

xenon yerine ampülmü taksak bizde :DDDDDDDDD

xenon yerine ampülmü taksak bizde :DDDDDDDDD

Dışardan güzel gözüksün benim görmem önemli değil diyorsan hemen tak. Ben beyaz ampulleri taktırdım ve 1 gece geçirdim geri söktürüp xenona döndüm. Xenon olmuyorsa orjinal kalsın hiç oynatma.

Dışardan güzel gözüksün benim görmem önemli değil diyorsan hemen tak. Ben beyaz ampulleri taktırdım ve 1 gece geçirdim geri söktürüp xenona döndüm. Xenon olmuyorsa orjinal kalsın hiç oynatma.

yok abi ya şaka yapıyorum ne işim var ampülle ben aslında merceksiz xenona da karşıyım ama onda yine fazla göz almıyor..

namı değer patron bey gelecekte deniycez?? aradan 3 hafta geçti??

valla sonuç yok taktırdım 10 dk sonra hata verdi, ekran yandı ayrıca teybimi açamadım elektirik aksamını engelliyor cihazıma elektirk geliyor ama kilitliyor o yüzden hemen söktürdüm serviste taktırmıştım.

Dedim varmı böyle hata yapıpda gelen dedi evet 2 kişi daha geldi dedi makyajlı kasada sorun yaşayan. O yüzden şimdilik xenonlar askıda...

gümrükten malın çekilmesini bekliyorum bende. scirocco için özel yapılmış xenon bzm arabalardada sorun çıkarcağını sanmıyorum

sriccolara uyan bizim arabalarada uyuyor, gökhan denedikten sonra bizimle paylasırsan bizde ona gore bakalım alalım oluyorsa

Geri
Üst Alt