Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
hem yazılım hemde egsozu yaptıran biri oldu mu? yakıt ve performans ikilisindeki değişimi canlı canlı yaşayan varsa yorumları bilmek isterim.
Ethem bildiğim kadarıyla kat.tan sonra 48 devam ediyo uca kadar..
çok az kaldı Faruk abim..farklı planlarım var..
Bu işlerde dynoda yüksek çıkartan vs. bir sürü insan var.yazılımı yaptırdım eksoz da son susturucu var ama 51'lik orj. borusu var yakıt konusunda farklı tabi ki ama tam detaylı olarak incelemedim perfonmans iyi ama tam istediğim gibi değil 170 180 hp alan birisi var nasıl oluyor anlamadım öyle olduğunu söylüyor
örnek : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-seat-leon-1-4-tsi-beyaz-29311774/detay
Bu işlerde dynoda yüksek çıkartan vs. bir sürü insan var.
Üstündeki Turbo ile 170 180hp'ler çok iddialı değerler. Bana göre imkansız. 1.4 TSI'dan custom yazılım düz boru ve geçirgenliği daha yüksek bir filtre ile alınacak değer 160hp civarı olur.
aynen katılıyorum 170 - 180 hp çok iyi değerler telefon açtım sordum dyno'ya çıkmadığını söyledi 170 hp lik golfle bi kaç arabayla daha denediğini söyledi . entarasan herkes farklı değer alıyor anlamadım
abi batunun aracı sanırsam custom yaptırmış egzoz (btu 13) ayrıyeten revo yazılımda var...
Ethem bildiğim kadarıyla kat.tan sonra 48 devam ediyo uca kadar..
çok az kaldı Faruk abim..farklı planlarım var..
ne gibi planlar yiğit paylaşsana 48 derken 51'lik değilde 48'lik mi ortaborusu orj.
Yiğit bi fırsat bulsam bu hafta, yazdıralım diyorum ama dur bakalım, pek fırsat bulacak gibi değilim. Bayramda Mersin'e gidecem, gitmeden yaptırtmak ve denemek istiyorum kısmetse.