Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Valla böyle sorunu ilk duydum kendi orjinal parçayı takip denediniz mi yüksek basınça dayanmıyor o yüzden fazla zorlamadan orjinal ile deneyin bir yaptığınız yerlede görüşün olmaz iseİyi gunler arkadaslar bende 1.4 tsi seat leon fr var yazilim egzoz filtre buji herseyi degisti gecen gun araca 3 vidali damp valfe taktim fakat belirli aralarda devir sabit kaliyor aracin sesi degisiyor turbo basmiyor kisacasi boyle bi sorun oldugunda forge de calismiyor fakat arabayi bosa alip gaza bastigim zaman sorun duzeliyor bilgisi olan varmi ?
orjinali taktıgım zaman hiç bir sorun yok ilk defa da benim başıma geldi bu olay araştırdıgım kadarıyla parcayı taktıgımda sensördeki yaylı parca takılı kalıyormuş içinde bilmiyorum ne kadar dogru ne kadar yanlışValla böyle sorunu ilk duydum kendi orjinal parçayı takip denediniz mi yüksek basınça dayanmıyor o yüzden fazla zorlamadan orjinal ile deneyin bir yaptığınız yerlede görüşün olmaz ise
İyi gunler arkadaslar bende 1.4 tsi seat leon fr var yazilim egzoz filtre buji herseyi degisti gecen gun araca 3 vidali damp valfe taktim fakat belirli aralarda devir sabit kaliyor aracin sesi degisiyor turbo basmiyor kisacasi boyle bi sorun oldugunda forge de calismiyor fakat arabayi bosa alip gaza bastigim zaman sorun duzeliyor bilgisi olan varmi ?