Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Triger Seti

Seat ibizalar için yetkili servis triger değişiminin 180 bin olduğunu söylüyor.
Aracım şu an 141 bin de sadece 90 bin de V kayışı değiştirdim.
Aracım 2012 model...
Maşşallah İbizalar gerçekten sağlam araçlar...

@goku
180bin ciddi kilometre... Ama riske atmamak lazım.. triger en kotü 120binde v kayısı 90 binde değişse iyi olur diye düşünüyorum... Siz 140bin devirmişsiniz maşallah aracınıza..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

180bin ciddi kilometre... Ama riske atmamak lazım.. triger en kotü 120binde v kayısı 90 binde değişse iyi olur diye düşünüyorum... Siz 140bin devirmişsiniz maşallah aracınıza..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araba sizin, para sizin... Tabi keyif de sizin. Ne zaman isterseniz o zaman değiştirirsiniz.
Ama ortada riske atılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Öyle bir risk olsaydı, yetkili servis bu riske girmezdi bizlerden önce. Arabayı yapan firma 180 bin demiş daha ne olsun. Herhalde yetkili servis kendisi bu karara varmamıştır.
İbizanın ne kadar sağlam olduğunun ispatıdır bu 180 bin olayı benim gözümde.
Çok şükür hiç bir sıkıntı çıkarmadı düldül bu zamana kadar.
Rutin bakımlar, balata değişimini saymıyoruz zaten.
Bu arada V kayışı da zaten 90 bin de değişiyor. Değiştirdiğim V kayışında da çok kötü çatlaklar kırılmalar yoktu.
Sağlam yapmışlar İbizayı Maşallah...

180000 olmadan kopsada 90000 kmde niye getirmediniz derler,Çakal bunlar:D 180000 km götürür mü triger kayışı.

90 Binde de gittik V kayışı değiştirdiler. Aklınızda kurmayın arkadaşlar, adamlar 180 bin de gel diyor.
[doublepost=1511858312,1511857691][/doublepost]Bu arada yetkili servis işini hep belirli kurallara göre yapıyor. Sözle iş yapmıyor. Talimatlarında ne yazıyorsa hangi km'de ne değişecekse onu değiştiriyorlar. Ekstra bir şey koymuyorlar istisna durumlar haricinde.

Geri
Üst Alt