Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sivillerin gazlayıp geçilince aracı çevirdiği bi memlektte yaşıyoruz Yunus'um umarım dediğin gibi olur..
O videoları ben bir konuya eklemiştim çok önce. Olsun paylaşın
Konuya gelince: Fikir güzel. Ama trafikteki araçlardan kaçta kaçı buraya üye olacak? Baştan bilinç olmak gerekir bence. Ben bir örnek veriyim. Yaya geçidinde yayaya yol verdim. Yanımda oturan arkadaşım niye durduğumu sordu. Bende ona güzelce açıkladım. Benim bu konuda mentalitem şu: ben yapsamsam o yapmazsa kim yapacak? Kim çevresine saygılı biçimde araç kullanacak...
beyler bildiğim kadarı ile toplumsal otokontrol sağlamak amaçlıbir proje. cezai yaptırık yetkisi yok.
sarnıım yiğit dediğin gibi oluyor ama bu senin şerefine kalmış.
O videoları ben bir konuya eklemiştim çok önce. Olsun paylaşın
Konuya gelince: Fikir güzel. Ama trafikteki araçlardan kaçta kaçı buraya üye olacak? Baştan bilinç olmak gerekir bence. Ben bir örnek veriyim. Yaya geçidinde yayaya yol verdim. Yanımda oturan arkadaşım niye durduğumu sordu. Bende ona güzelce açıkladım. Benim bu konuda mentalitem şu: ben yapsamsam o yapmazsa kim yapacak? Kim çevresine saygılı biçimde araç kullanacak...