Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Pardon mehmet kardeşimizSizden başka herkese deli ve ne yapsa yeridir diye düşünün siz ilk tedbiri alın kimseye güvenmeyin yavaslar durur diye kırmızı ışıkta bile geçen bir toplum var ne olsa herkesin mezara yetişme telaşını da unutmayalım biz kendimizi güvene alıp öyle devam edelim. Emniyet kemerini mutlaka takın arka koltuk dahil
Sürekli Tekirdağ'a gidip geliyorum, sol şeritte 120 ile giderken önümde birsürü araç olmasına rağmen selektörle gelen oluyor arkadan. sanki yol versen gidebilecekmiş gibi. Çok garip işler..Al benden de okadar...araba sollarken arkadan sanki farlar disari firlayacakmis gibi selektor yapanlar benden nasibini aliyorlar...sanki tabakhaneye gidiyor
Bugun yine öyle bi densiz 308 denk geldi. İzmir çeşme otobanda Araba sollamaya çıktım, uzaktan bana selektor yapmaya başladı. Neyse ben uymayarak sollamamı yaptım. Tam sağa geçecektim ki baktım benim sağıma geçmiş makas atacak. Yermiyim ben bunu, yememSürekli Tekirdağ'a gidip geliyorum, sol şeritte 120 ile giderken önümde birsürü araç olmasına rağmen selektörle gelen oluyor arkadan. sanki yol versen gidebilecekmiş gibi. Çok garip işler..