@
SeFfAh Fevzi bu durum daha önce benimde başıma geldi
O yüzden baya baya deneyimliyim bu konuda, hemen bilgi verim sana.
Öncelikle aracın ilk sahibimisin, bunu neden soruyorum çünkü bu ceza senden önceki araç sahibine ait olabilir eğer ilk sahibi sen değilsen.
İkinci bir detay ise bu cezanın sana mı yoksa sende önce ki sahibine mi ait olup olmadığını ise ilk resimde gördüğün
TC.Kimlik No, Vergi Kimlik No, Ad Soyad ve Ünvan bilgileri eğer senin kimlik bilgilerin ile aynı ise bu ceza sana aittir, eğer yok sana ait değil ise bu ceza senden önceki araç sahibine aittir.
Eğer varsayıyorum bu ceza sana ait ise, bu garanti bankasının interaktif sorgulamasında çıkıyor ama motorlu taşıtlar sorgulamasında çıkmıyorsa bunun tek anlamı şu ki; Motorlu Taşıtlar Sistemini Henüz Güncellemediğinden Senin Cezan Yansımadı Sisteme, bu gibi durumlar bankada aynı anda gözüküyor fakat MT 'de hemen yansımıyor.
Yani Kısa ve Öz Olarak; Garanti bankasının sorgulama sonucunda ki
TC.Kimlik No, Vergi Kimlik No, Ad Soyad ve Ünvan bilgilerini muhakkak kendi kimliğinle eşleştir.
Ben bu konudan neredeyse yanlışlıkla 1.000 borç ödemesi yapıyordum, meğer benden önceki araç sahibi yemiş cezayı
Son anda farkettim de ödemedim
Düzeltme; bu arada bir önceki sayfada yazmışsın aracın ilk sahibi olduğunu, yalnız dikkat etmen gereken husus şu ki aracın ilk sahibi sen olabilirsin ama Plakanın ilk sahibi sen olmayabilirsin. Nacizane tavsiyem plakanın üzerine dur ve Doğuş Oto ile bir görüş plakanın daha önce farklı bir araç üzerinde kullanıp kullanılmadığını öğren derim.