Farklı ülkelerden gelen bütün müşterilerim "Türkiye çok değişti, Türkiye artık tanınıyor konuşuluyor" diyorlar.. bi kaç sene öncede Time dergisi yada başka büyük bi dergide en hızlı gelişen ülkeler arasında 3. sıraya girmiştik sanırım.. Bunlar nasıl oldu, İhracatın her yıl %10 un üzerinde artması, dışarıyla olan ilişkilerimizin gün gün iyiye gitmesi(Rusya, İran, Mısır, Suriye, İtalya vs..), Türkiyede yapılanıda bilen biliyor... İngiltere, Amerika, İsrail vs. gibi ülkeler bu kadar hızlı gelişen, orta doğuda söz sahibi olan bir ülke için bu şekilde karalama kampanyası yapmaları bana hiç şaşırtıcı gelmdi.. İsrail başta olmak üzere bunların en iyi yaptıkları şey hatta bu konuda profesyonel olduklarını bile söyleyebilirim, etik olmayan propagandalar.. yani çok güzel konuşarak, gerek acitasyon gerek etkileyici gerekse çok akıllıca bir şey yaparak, insanları inandırmakta çok ama çok başarılılar. Bence bizim Türk milleti ve devleti olarak yapmamız gereken, gözümüzü her daim açık tutmak, akıllı olmak, en önemliside bunlara fırsat vermemek.. Bu gibi olaylarda, sırf birilerine kızgınlıkları yüzünden nerdeyse bunların söylediklerini destekleyici konuşma yapan Türk halkı da var, bu yemi yutan.. işte ben en çok buna üzülüyorum. Buna dışarıdaki adam bile inanmaz ama sözüm ona biz destekliyoruz nerdeyse, bravo diyorum başkada bişey demiyorum..