Punisherkp
Kayıtlı Üye
güle güle kullan buda laz şivesiyle konuşanlardan mı? ''akilli ol uşağum'' diyor valla puhaha
onu yukluyorsun o zaman oluyor 12 dolar
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
güle güle kullan buda laz şivesiyle konuşanlardan mı? ''akilli ol uşağum'' diyor valla puhaha
cenk arakadaşım merhaba bende ucuz bir navigasyon cihazı almak isitiyorum.netten baktım tomtom xl350 diye bir cihaz bulamadım.birde bu arabaya sabitlemeyi ebaydan nereden aldın yardımcı olursan sevinirim
cenk kardeşim bir şey daha sormak istiyorum.buhttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otpirpathfinder benim işimi görürmü acaba 3,5 inç ekran olması ile 5 inç ekran olamsı arasında ne kadar fark acab sen ne önerirsin navigasyon konusunda bana