Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Lpg ye geçmemek için kendime her gün onlarca sebep icat ediyorum ama bu gidişle sonumuz lpg... Yazın şöyle gönül rahatlığıyla uzun yollara çıkabilmem lazım. gözüm sürekli ibrede olunca uzun yol keyfi yapamıyorum. Peki hangi lpg kiti uyumludur bizim 1.6 8 v motora? Kasa zaten ağır... çekişten çok kaybetmeden tasarruf yaptıracak bir çözüm lazım. italyan markalar çok methediliyor. montaj hayati önem taşıyor ama önce uyumlu kiti bulmak lazım bence... deneyimlerini paylaşacak toledocular bekliyorum... saygılar.
Peki üstadım çekiş ne durumda, devirlenmede problem oluyor mu? yakışı gayet iyiymiş. tabi lpg de montaj çok önemli...
walla bayram abı senn hesaplarnına gore araban 1.80 kurus yakıyo km de ama bu ımkansız olması lazm toledo gıbı agır 1.6 bır araba da walla bende leon var eskı kasa 127 bınde 180 dıyo araba kalıyo daha fazla basmıyo tupte 32 lt ıle 270-280 km gıbı bı rakamda bıtıyor ama bazen sıksıtırıyorm arabayı bırde bujılerın bıttıgını nasıl anlarız acaba?