Ali
Kayıtlı Üye
bu arabalara 17 binden başlayıp 25-26 bine kadar isteyen var..ama bizim toledolar seçenek bakımından tam bir çorba..signolar, stellalar,signumlar,pluslar,technolar,sportlar havada uçuşuyor..bunun yanında motor ve beygirler çok değişiklik gösteriyor...adamın kafası iyice karışıyor..lakin şimdi yine baktım sahibinden de 1.9 sport kategorisi yok hocam..sizin araba en dolusu mu..yani signonun üstüne bazı spor özellikler mi eklenmiş..
ayrıca şu ilana göz atarmısınız ben geçen görüp çok şaşırmıştım..arabada 6 hava yastığı ve hafızalı koltuk var..3 ay toledo aradım böylesini görmemiştim..sizinki de böyle mi yoksa..
Seat Toledo 1.9 TDi Signo 2000 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 53380601
bu arada çoğu Türk insanı gerek yakıttan dolayı gerekse vergiden dolayı düşük motorlu araçlara kaçıyor ve dizelde çok km araç tercih etmiyor.. İnşallah değerine gider aracınız..
ayrıca şu ilana göz atarmısınız ben geçen görüp çok şaşırmıştım..arabada 6 hava yastığı ve hafızalı koltuk var..3 ay toledo aradım böylesini görmemiştim..sizinki de böyle mi yoksa..
Seat Toledo 1.9 TDi Signo 2000 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 53380601
bu arada çoğu Türk insanı gerek yakıttan dolayı gerekse vergiden dolayı düşük motorlu araçlara kaçıyor ve dizelde çok km araç tercih etmiyor.. İnşallah değerine gider aracınız..