Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Toledo Evo

Mehmet bey aracınız hayırlı olsun.Muhakkak bu aracıda yükleyip müthiş bir performans makinası ortaya çıkaracağınız kesin.Yalnız toledoların virajlarda kronik bir arkadan savurma problemi olduğu yazıldı ve söylendi.Bir yıl kadar 1.6 105 bg liğini kullandım başıma gelmedi fakat virajlarada hızlı girmedim hiç.Eğer bununla ilgili ilerde bir çalışmanız olursa öğrenmek isterim.:)

bu konunun anahtarı lastik dir.. ben bridgestone potenza adrenalin kullanırım cadde ve pist de 235-245 gibi bi taban la toledonun arkalarına uygulayabilirsem pist spec bi süspansiyon ile birazda kamber verdiğimizde kolay kolay savuramayacağımı biliyorum.. toledo gerçekten çok kolay kontrol edilebilen bi araç.. bu konuda ciddi takdirimi kazandı..

dtm kıt olacaksa istedıgınız jantı koyabılırsınız

haklısın ama uzerindeki suspansiyonun kaldırabileceği mutlaka bi ust olcu vardır.. Polomda çok sık aks bilyası bozuyordum bu yuzden..

bu konunun anahtarı lastik dir.. ben bridgestone potenza adrenalin kullanırım cadde ve pist de 235-245 gibi bi taban la toledonun arkalarına uygulayabilirsem pist spec bi süspansiyon ile birazda kamber verdiğimizde kolay kolay savuramayacağımı biliyorum.. toledo gerçekten çok kolay kontrol edilebilen bi araç.. bu konuda ciddi takdirimi kazandı..

haklısın ama uzerindeki suspansiyonun kaldırabileceği mutlaka bi ust olcu vardır.. Polomda çok sık aks bilyası bozuyordum bu yuzden..

ben kendı aracımda kısa bır sure 235-45-17 topsport jant ve mıchelın pilot kullandım.Herhangı bır sorun yasamadım.O zaman aracın ustunde 5cm omp yay vardı.Mıchelınlardan sonra brıdgestone s-03 ve su an s-001 kullanıyorum bugune kadar arka ıle ılgılı bır sıkıntı yasamadım.

Poloda spacer kullandınız mıEger kullandıysanız bır markası varmıdı yoksa custom bır urunmuydu?

Araca coilover uygulamayı dusunuyormusunuz?

ben kendı aracımda kısa bır sure 235-45-17 topsport jant ve mıchelın pilot kullandım.Herhangı bır sorun yasamadım.O zaman aracın ustunde 5cm omp yay vardı.Mıchelınlardan sonra brıdgestone s-03 ve su an s-001 kullanıyorum bugune kadar arka ıle ılgılı bır sıkıntı yasamadım.

Poloda spacer kullandınız mıEger kullandıysanız bır markası varmıdı yoksa custom bır urunmuydu?

H&R coıl ve arb alcagını yazmıstı ama bu konuda mı baska konuda mı bılemedım sımdı

cokta vıraj yapmamısın cunku arkası bıldıgın kopuyor orjınalde ...

cokta vıraj yapmamısın cunku arkası bıldıgın kopuyor orjınalde ...

ıyı kopmalar :)Sedan araclar vırajlarda arkadan kayma egılımı ıcerısndedır.H.back aractakı gıbı olmasını bekleyemezsın.Kullanmayı bıldıkten sonra sorun olmaz....:D

Arka dingilin arkasındaki yük ve bu yükün mesafesi çok önemli rol oynar arkadan kopmalarda.

aracı aldığımda orjinal jant ve vasat durumda lastikler vardı, araç önce önden kayıyordu sıkıştırdığımda. birde özellikle ıslak zeminde frenaj berbattı. bu sebeple geçici olarak önlere kar lastiği taktım bu sefer önden tutunabildiği için arkadan kaymaya basladı.. frenaj gerçekten iyileşti..

yol tutuşu ne kadar iyileştirirsem iyileştireyim limitine geldiğinde araç arkasını bırakacaktır.. ama bu limiti mümkün olduğunca yukarda tutmak amaç..

Arkadan kopan aracı doğru kontra ile yolda tutabilirsin ama önden bıraktımı sol ayak freni işleri karıştırır ve yavaşlatır..

Evet HR Coilover ve Viraj demir kiti uygulayacağım araca.. Arkaya çok hafif kamber verip doğru lastiği kullanırsam kopma eşiği bihayli iyileşir..

Polom da spicer yoktu.. çamurluklar çok dar olduğundan fazla genişletemedim lastik iz açıklığını.. Ama o haliyle bile hb olduğundan ciddi pist zamanları çıkarabilmiştim..

polopist.jpg

ıst parka ne zaman cıktın yaw ben mı yanlıs goryorum yoksa:)

Geri
Üst Alt