Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Toledo Evo

maşallah diyorum abicim dizel motorda ne yapıyorsan banada yardımcı olmanı istiyorum :D jant konusuna gelince benim exeomda beğendiğiniz jantların 19" ebatındakini kullanıyordum ve exeoa 6kişi bindiğimizde herhangi bi sıkıntım yoktu coilover kullanmıyordum sacede 5cmli yay vardı. exeodan söktüm jantları ve siyaha boyatıp leonuma taktım leonda tek kişe hafif bi esnemede ön tarafda bulunan çamurluk içindeki sekmana sürtüyordu çıkardım jantları şimdi 18" 5 kol yıldız jant kullanıyorum :)

leondaki siyah hali

megachipstoledoarka1.jpg

megachipstoledoyan1.jpg

megachipstoledoon2.jpg

megachipstoledoon1.jpg

arka ibiza tamponu sanırım, bakalım nasıl bişey çıkıcak :)

kolay gelsin

maşallah çok güzel olacak inşallah..... ön tampon yapımı ne kadara malloldu?

sadece on tampon boyasıyla beraber 850 gibi tutar sanırım.. azıda olabilir coguda afaki konusuyorum.. burda onemli olan onu bişeye benzetecek ustadır.. tampon basitce sokulup takılıyor ve ciddi saglam duruyor yerinde..

çok güzel olmuş dün sormuştum ama dün yazılanlar güme gitti tekrar sorayım

tampon kaça mal oldu acaba

maşallah diyorum abicim dizel motorda ne yapıyorsan banada yardımcı olmanı istiyorum :D jant konusuna gelince benim exeomda beğendiğiniz jantların 19" ebatındakini kullanıyordum ve exeoa 6kişi bindiğimizde herhangi bi sıkıntım yoktu coilover kullanmıyordum sacede 5cmli yay vardı. exeodan söktüm jantları ve siyaha boyatıp leonuma taktım leonda tek kişe hafif bi esnemede ön tarafda bulunan çamurluk içindeki sekmana sürtüyordu çıkardım jantları şimdi 18" 5 kol yıldız jant kullanıyorum :)

duruomu 19" OZ lar (:)

hangi araba için dizel modifiye düşünüyorsun ?

Mekanın yeri önemli değil.. Ama maslakta bu ustanın eline su dökebilecek bi temelli kardeşler var..

jantlar.jpg

3 jant var yakışacağını düşündüğüm

Geri
Üst Alt