ahmetsarica07
Kayıtlı Üye
haklısın abi ama işte kafamda ilk olarak arabayı tam olarak oluşturmalıyımki ona yönleneyim.başka bu sekmentte toledoya benzer bi araç tavsiyeniz olurmu?
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
haklısın abi ama işte kafamda ilk olarak arabayı tam olarak oluşturmalıyımki ona yönleneyim.başka bu sekmentte toledoya benzer bi araç tavsiyeniz olurmu?
biraz bahsedermisin serhat araçtan.ben 2 hafta önce aldım 2001 tdi kesinlikle tavsiye ederim 2003 sonrasında crusie kontrol var ona göre kararını ver istersen
araban hayırlı olsn serhat çok ii bulmussun km fln.motoru fln nasıl arabanın o km de?konfor rahatlık olarak nasıl?hızı sürüş rahatlığı fln nasıl?sen sor ben söyliyim.
benim aldığım aracın linki aşağıda 17.750 ye aldım sana bir fikir verir belki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-toledo-1-9-tdi-signo-emsalsiz-34686326/detay