Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Allah mı söyletti inşallah aminFerrari diye diye bir gün alacan inşallah..
puhahapuhaha ee sen cupra hastası ben ferrari napayım şimdi@kaan sen rahatsızmısın oğlum çıldırtıyorsun milleti biz cuprayı almak için kaç sene bekliyoruz sen kalkmış ferari videoları paylaşıp duruyorsun az bi durul kardeşim ya çıldırtma bizi :ahkafam::ahkafam:key:
senin ferrari ler nasıl duvara kapak olıyo bakpuhahapuhaha ee sen cupra hastası ben ferrari napayım şimdi
senin ferrari ler nasıl duvara kapak olıyo bak
https://www.facebook.com/video/video.php?v=426082194140785
Paylaşma böyle şeyler niye moral bozuyorsun bakim ceza sana ne zaman geliyor benim ferrarim isterimde isterim
kardeşim bir hafta son ra sipariş vercem 1 ayakadar elin de olur.ha ama nasıl duvara kapak oluyo:dragPaylaşma böyle şeyler niye moral bozuyorsun bakim ceza sana ne zaman geliyor benim ferrarim isterimde isterim
kardeşim bir hafta son ra sipariş vercem 1 ayakadar elin de olur.ha ama nasıl duvara kapak oluyo:drag