kfy
Administrator
barbaros kardeşim elinize ve emeğinize sağlık çok keyifli ve çok güzel bir gün geçirdik.teşekkür ederizkey:
bu saatlere kadar oradaydınız galiba
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
barbaros kardeşim elinize ve emeğinize sağlık çok keyifli ve çok güzel bir gün geçirdik.teşekkür ederizkey:
bu saatlere kadar oradaydınız galiba
cezmi abi ben biraz erken çıktım hasan abim süleyman levent ordalardı
arkadaşlar sizlerde sağolun ama aşırı yığılmadan ötürü araçların iç detayına giremedik bugün 23:00 da bitti işler iç temizlik ve detaylar için bu gün uygulama yaptıran herkese birer (iç temizlik, basıçlı hava uygulaması, strerilizasyon ve vinil aksam yenileme ve koruma) hiç bir ücret almadan hediye bu gün uygulama yaptıran arkadaşlar yığılma yapmadan dilediği zaman gelebilir
of of bu işler yokmu çok gelmek istedim gelemedim pazar açıkmısınız barbaros abi yarın gelmek isterim
açığız erhancım senin içinde zaten yarın gelir dediler yarın bekliyoruzz