PATRON
Administrator
Herkese çok teşekkürler beyler, makina gerçekten çok hızlı. Mimari modelleme yapayım dedim süper bir performans aldım. Sanırım beni çok memnun edecek. Vatan bilgisayardan alınca 1 yılda sigorta hediye ettiler.
Serbay abicim, sana da şimdiden hayırlı olsun. Hemen hemen aynı özellikte bilgisayarlar. Ben senin modelide (yada yakın bir modeli) görmüştüm ama ısrarla toshiba tavsiyeleri üzerine toshiba aldım. Daha önce hp kullanıyordum ama hp yi artık hiç önermiyorlar.
Sağol sanda tekrardan hayırlı olsun. Bu arada bir kaç saat kullanım sonrasında laptopun ısı değeri nasıl oluyor ısınıyormu bunu söyleyebilirmisiniz merak ettim. Özellikle fanın önüne elinizi koyduğunuzda sıcaklık nasıl esiyor? Dediğim gibi P işlemci alışsınız ısınma problemi olmaz bunda onun içinde merak ettim.
HP modellerini bende araştırdımda son zamanlarda bende senin gibi bir çok kullanıcıdan olumsuz yanıt aldım o yüzden bende almadım.
Hayırlı olsun,güle güle kullan.Ben de toshiba kullanıyorum.Herşey iyi,hoş,güzel de ya gerçekten bu cihaz çok ısınıyor ya da bana öyle geliyor...
Aynen dediğin gibi kardeşim ya ısınma problemi var ama bence bir numara toshiba gözümde laptop olarak...