Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Temizlik, İmandan gelir..

Bu rengi hiç görmedim başka Leon'da. İnşAllah öyledir. Opak kırmızı, Alora Mavi, Beyaz ve bu renk.. Bu araca yakışan bu renkler başka hiç bir araca tahminim bu kadar yakışmaz. Param olsa bu 4 rengini de alırım. Her gün farklı birine binerim.

Bu rengi hiç görmedim başka Leon'da. İnşAllah öyledir. Opak kırmızı, Alora Mavi, Beyaz ve bu renk.. Bu araca yakışan bu renkler başka hiç bir araca tahminim bu kadar yakışmaz. Param olsa bu 4 rengini de alırım. Her gün farklı birine binerim.
Alor mavi almadım hazır vardı alkantra değil diye.. beyaz istemedim :) bu bekliyodu kısmet aldık..
[doublepost=1490105924,1490105731][/doublepost]Şimdi görüştüm avek ile teknik belge kaydında 'adventure kahverengi' diye geçiyomuş:)

Alor Mavi ve Sizin renk en güzelleri. Alcantra olsa imiş iyiymiş. Ama bu renk de harika. Umarım dokunan olmaz araca hiç bir yerinden :) Çok zor tutturulcak bir renge benziyor. O zaman kimse ses çıkartamaz bu renge :) Anca bakar, iç geçirirler muayeneden nasıl geçirdik diye :D

Alor Mavi ve Sizin renk en güzelleri. Alcantra olsa imiş iyiymiş. Ama bu renk de harika. Umarım dokunan olmaz araca hiç bir yerinden :) Çok zor tutturulcak bir renge benziyor. O zaman kimse ses çıkartamaz bu renge :) Anca bakar, iç geçirirler muayeneden nasıl geçirdik diye :D
Bir şey diyim mi.. marşpiyel yaptırttım renk bu kadar mı kolay tutar.? Ön tampon eki yaptırdım renk tutmada zorlanmıyor içinde sedef yok. Bi fiesta vardı bende sinek kanadı rengiydi mavi yeşil mor zor bir renkti bu renk pahalı ama tutması çok iyi tabi Allah kaza bela vermesin cümlemize..
[doublepost=1490701977,1490106375][/doublepost]IMG_5137.JPG Çok şükür yine temizlendik, şeytan ayrıntıda gizli..

Renk çok güzel allah kaza bela vermesin

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

MaaşAllah gördüğüm en güzel leonlardan biri.. Allah kaza bela vermesin :)

Geri
Üst Alt