Çöllü
Forumdan Uzaklaştırıldı
sen çok iyi fiyata aldın kadir bırak şimdi piyasının üstünde aldım demeyi ulen aracında karış boya yok daha konuşuyosun terbiyesiz
Bilirkişi Yorumu..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sen çok iyi fiyata aldın kadir bırak şimdi piyasının üstünde aldım demeyi ulen aracında karış boya yok daha konuşuyosun terbiyesiz
Bence fiyat güzel 29 a alabilceksen kaçırma LPG de varmış zaten 45 bin ve boyasız diosan fiyat şu an ki şartlara göre güzel hayırlı olsun diyelim miE yandik o zaman hayallerimiz suya dustu desenize biraz sabredelim bakalim gun dogmadan neler dogar Isin aksi burdada toplasaniz 5-6 leon var. Biri tek satiyor komsum 2008 leon reference 45bin de lpg li boyasiz ve beyaz. 30 bin lira istiyor ama sıksam 29 a birakir. Diger taraftanda reference donanim olarak biraz zayif kalinca aklima yatmiyor
kardeşim sen beni musait olunca ara bir araç var uygun full dolu araç anlatırım sana uyarsa bakarsın okE yandik o zaman hayallerimiz suya dustu desenize biraz sabredelim bakalim gun dogmadan neler dogar Isin aksi burdada toplasaniz 5-6 leon var. Biri tek satiyor komsum 2008 leon reference 45bin de lpg li boyasiz ve beyaz. 30 bin lira istiyor ama sıksam 29 a birakir. Diger taraftanda reference donanim olarak biraz zayif kalinca aklima yatmiyor
Arkadaşlar hala beklemedeyim bi araç var meslektaş öğretmen olduğunu söylüyor sizde araca bir bakarmısınız fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim. Hem bana yakın 1 saatlik yol
Seat / Leon / 1.6 Stylance / 2007 seat leon öğretmenden satılıktır sahibinden.com'da - 92762180
Araç için gidersem neler yapmalıyım hangi yolu izlemeliyim bu konuda çok tecrübesizim. Bu arada Siirt'te de Batman'da da seat servisi yok.