Apple almamakta kararlısınız sanırım ama , bütce aşmadan alınabilecek ve gerçekten zevk alınabilecek bir telefondur bencee İphone 3GS...
konu altında dışardan alabileceğiniz Linklerde verilmiş sanırım değerlendirin bence...
BlackBerry'de bakın belki hoşunuza gider, trend bir telefon ben beğenmiyorum, sadece bilgilendirme olsun diye Şimdiden hayırlı olsun
Ya da İphone 5'İN Çıkmasını bekleyin , o çıkınca İphone 4'ün fiyatları düşecektir.
IPHONE 3GS 8GB SİYAH CEP TELEFONU, APPLE(IPHONE) - Cep Telefonları
Sahsi fikrim BlackBerry asla almamak. Kız kardesımın telefonu BlackBerry, telefon cok sorunlu bı telefon cıdden. Servısi zaten ayrı bı dert bu telefonun.Iphone guzel bı telefon lafım yok ama bence sırf abartı bı telefon. Iphone almayı dusunmuyorum. tesekkur ederım fıkırlerınız ıcın
Yazdıklarınızdan ise Arc S en iyisi, bilmenizi isterim, Sony şirketin tamamını aldı, yakında adı sony olur...
Aynısını bende dusunuyorum, Xperia Arc S'i "0" garantili alıcagım fıyatı bugun ogrendım arkadasım sayesınde. Fıyat: 1027TL 12 taksit yaptırabılecegım eger alırsam. Update li olarak gelicek Ocak ortasında. Son versiyon olucakmıs. Suan ıcın gonlum Arc S den yana..