tebrikler galatasaray. arkadaş galatasarayın en doğal hakkıdır şampiyon olduğu yerde kupayı alacak siz olsaydınızda alacaktınız.vali neyi halletti? başbakan halllettide ne oldu saha ışıkları bile açılmadı nedir bu çekilememezlik aşmadıkmı bunları?
geçen sene tabi sustuk çünkü galatasaraylıyız.iddaamız yoktu sustuk.galatasaray feneri 10 sene üst üste 10-0 yense fenerli dediğin yine konuşur yine konuşur.
8 ambulans 18 polis aracı kullanılamıcak derecede tahrip edilerek yakılmış 56 yaralı polis 26 sivil yaralı.bunun bizimle ne alakası var? polismi tahrik etti? polis sizi tahrik ettiyse bizim dünyadaki tüm polisleri dövmemiz lazımm.kadın taraftarlara silah çekip silahla kafasına vurmuşlukları var... İlk tespitlere göre, çeşitli semtlerde 125 durağın camları kırıldı, 14 durağın tamamı tahrip edilirken toplam 139 İETT durağı hasar gördü. Metrobüs hattında hizmet veren 68 Metrobüs‘ün camları kırıldı, koltuk ve kaportalarında hasar meydana geldi.Metrobüs hattı dışında çalışan 17 İETT otobüsü de büyük hasar gördü.
yazık çok yazık...
En doğal hakkını kullansın elbette ama yine söylüyorum ki dün ne zamanı ne de yeriydi. Büyük kulüp olduğunu söyleyip bu ağırlıkla hareket etmiyorsan, çocukça davranışlar içerisine giriyorsan tepki çekersin. Yapılacaklar çok basitti. Galatasaray takımını içeri alacaklardı ilk önce. Staddaki taraftara hadi kardeşim dışarı diyeceklerdi. Ondan sonra törense törendi. Ama canına yandığımın polisi gitti orta sahada takımı kordona aldı. Sabri gibi bir salağın elinde bayrak var, güvenlik yetişip almasa o zaman neler olurdu?
Vali kupa güvenlik gerekçesiyle soyunma odasında verilecek diyerek mevzuyu kapatmışken Amerika'ya ingilizce mesaj yollayan çılgın Galatasaray'lı abimizin telefonu ile başbakan konuya dahil oldu. Hem de stad hala doluyken.
Yine aynı polis ilk biber gazını, zaten hareket etmek için yardıma ihtiyaç duyan, engellilere sıktı. Orada hareketsizce bekleyen insanlara. Birisi gelip onları götürecek ve evlerine dönecekler. Sen tutar bu yerinde oturan adama biber gazı sıkarsan arkasındaki gücü yeten insanlar durmaz, durmadı da.
Dün görevli miydi bilmiyorum ama büyük ihtimalle oradaydı. Bu insanlıktan nasibini almamış canavarların başındaki asıl yaratığın ismi Lokman. Dünden bugüne Fenerbahçe taraftarını gördüğü yerde kırdıran komiserin adı bu. Sokaktan rastgele taraftar toplayıp karakolda sabaha kadar dövdüren amir. Taraftarın yüzüne bakıp gülerek ana avrat sövebilen toplum güvenlik görevlisi. Bunun telsize söyleyeceği ¨Öldürün bunları!¨ talimatını bekleyen yüzlerce canavar.
Galatasaray'ın şampiyonluğunun hazmedilemeyecek tarafı yok. Çıktılar, oynadılar, sezon sonunda öyle ya da böyle, kim ne derse desin; bu adamlar ligi birinci bitirdiler.
Hala Fenerbahçe taraftarını tü kaka göstermek için, bizlere bunları yazdırtmak için uğraşıyorsunuz. Gün içinde izlediğim videoyu ararken daha fazlasını buldum. Bakmaya vicdanı elverebilenler için:
Şu an buradasınız! Aklıma takılanlar...: CANLI YAYINDA LİNÇ!
Linke bakabildiyseniz eğer sivilleri kim yaralar, taraftar polis kisvesi altındaki canavara neden saldırır, metrobüs durakları neden parçalanır teker teker teker görürsünüz, anlarsınız. Daha da diyecek lafınız olmaz.
Konunun başlığı değişmiş, hortlatıyor gibi olmayım. Ama yazıyorsunuz ya aslında cevap vermeyecektim diye. İşte ondan bu da.
İlk yazdığımdaki gibi efendice şampiyonluğunu kutlayanları tenzih eder ben de onları kutlarım.