Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Oha, avrupada oturan ne çok üye varmış bizde. Ben 3-4 kişi var diye biliyodum
herhalde yani ne sandın
selçuk hayırlı olsun kardeşim.Bana sorarsan kayaşehirde otur bende orada oturuyorum.Evler sıfır kiralar 2+1 ler 350-500 arasında.Arabayla gidip geliceksen bura daha uygun olur.Kafana takılan her sorunda yardımcı olurum. telefonumda 0537 700 32 33 dilediğin zaman rahatsız edebilirsin kardeşim.Tekrar hayırlısı
hayırlıolsun selçuk hocam komşuyuz artık ozaman. demiştim burayı tercih et ama okul çevresi oturmanı pek tavsiye etmem başakşehirde etaplarda evler çok 85m3 evler var 600 TL kayaşehirde yakın 400 500TL arası o okula en yakın bahçeşehir ama orda ucuza ev bulman biraz zor tavsiyem 1.2.4.5 etaplarda yada kayaşehirde ev bakman hatta birkaç tavsiye link vercem, aslında turyap temsilsiliğini ararsan orda daha fazla seçenek var. geldiğinde murat(mrtsnr) ve kemal silentstorm61'de bizim buralarda hiç görüşmedik ama birlikte bir mini buluşma tanışmada yapalım inş.
Emlak Ofisinden Kiralık Daire 550 TL 84 m2 2+1 İstanbul Başakşehir Başakşehir Mah. - 96002975
Sahibinden Kiralık Daire 600 TL 84 m2 2+1 İstanbul Başakşehir Başakşehir Mah. - 96065383
Emlak Ofisinden Kiralık Daire 350 TL 66 m2 2+1 İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mah. - 96034330
herhalde yani ne sandın
selçuk hayırlı olsun kardeşim.Bana sorarsan kayaşehirde otur bende orada oturuyorum.Evler sıfır kiralar 2+1 ler 350-500 arasında.Arabayla gidip geliceksen bura daha uygun olur.Kafana takılan her sorunda yardımcı olurum. telefonumda 0537 700 32 33 dilediğin zaman rahatsız edebilirsin kardeşim.Tekrar hayırlısı
hayırlı olsun yakınlarda olacak olmana sewindim abi
Kayaşehir'de benim arkadaşlarım kalıyo ucuz oralar. Sonra halkalıda evler var. Etaplarda, oralarda ucuz orda da kalan arkadaşlarım var. Başakşehir saydığım yerlere göre biraz daha iyi, ev fiyatları kiraları da ona göre daha pahalı, eğer durum iyiyse başakşehiri tavsiye ederim. Yok mümkün değilse, halkalı olabilir. Son tercih kayaşehir olabilir. Bende pek bu işlerle uğraşmadığım için bilmiyorum. Sadece tem çok dolu olursa, yanyoldan kaçarken görüyorum oraları. Pek yaşancak yer değil. Ama halkalıda bizim 4-5 ay kirada kaldığımız evimiz vardı, 3 arkadaş. iyiydi yani oralar. Başakşehirde detaylı bi araştırma yap etapların orda oralarda uygun bulamazsan halkalı derim. Ama istanbulda olman gayet iyi. O bile yeter
hayırlı olsun selçul.başakşehir yeni yapılanan bir yer hep büyük siteler var ve kiralar 500 den başlar ama kaya şehir den bakarsan evi 400 en kral evi bulursun.sosyal faliyeti olan bir yer degil (avm.süpermarket v.s gibi) ama merkezi biryerde birçok avm felan sana çok yakın 10 km kadar.sadece birşey için allah yardımcın olsun diyorum oda trafik ilk zamanlar zor gelir sonra alışırsın