Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tavsiye ayna kaplama

Ben aynamı kaplatmadan önce sizin aklınıza takılan tüm soruların aynısını yaşadım. İlk önce sulu kaplama yaptırmak istiyordum. Kaliteli duruyordu çünkü 2 aynaya 50 tl gibi güzel de bir fiyat aldım. Ancak kaplama için aynanın hep zımparalanması gerekiyor, hem de bir yere sürttüğünüzde çok kolay atma yapıyor Bu nedenle vazgeçtim.

Fotoğraftaki araç sahibiyle görüşmüştüm daha önce. Arkadaş bunları direk fabrikasından orjinal carbon olarak getirmişti. Zaten bu arkadaş arabasına haricen 10- 15 bin masraf yaptı. Belki daha fazla :)

Karbon kaplamaya gelirsek; Karbon kaplama diğer kaplamalara göre daha kalın. Kaplatacağım yerde vardı. Yaparım ama kalkma yapar büyük ihtimalle dedi. Bu nedenle ben de siyah film kaplattım. Şu anda memnunum bir sıkıntım yok :) Resimleri ekliyorum.

Anladım kardeşim bende piano black boyatmayı düşünüyorum artık yapacak birşey yok o arkadaş ayna kapağını nerden temin etmiş acaba ben internetten araştırma yaptım ama bulamadım

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Anladım kardeşim bende piano black boyatmayı düşünüyorum artık yapacak birşey yok o arkadaş ayna kapağını nerden temin etmiş acaba ben internetten araştırma yaptım ama bulamadım

Normalde doğuş oto Golfler ve Audi ler için orjinal karbon kapaklar getiriyor. Ama seat için Türkiye' de kapak getirmiyor diye biliyorum. Doğuş otodan parça sormanız daha mantıklı olacaktır. Ama parça numarası öğrenmeniz lazım. Yoksa bilmiyoruz derler büyük ihtimalle :D

0f1eff72b05c8b077224bf1abd967a6c.jpg
748a9a3f9c69699952533ee61ceb3f6d.jpg
957749217a2c4120909e5c9afe902a38.jpg

Fotoyu dün çektim ama biraz karanlık bu şekilde duruyor ben şuan memnunum

Geri
Üst Alt