kanı bozuk pislikler, teröriste para verecekler!. içine ettiler memleketin iyice. bunlar iyi günlerimiz arkadaşlar ben size söyliyeyim. Ne kadar bizler bu olanları görüp isyan etsek de göremeyen yada görmek istemeyen o kadar çok insan var ki. görmek istememelerinin nedeni de, ya körü körüne cahilce bağlanmış olmaları yada bu işten nemalanmaları.
Körü körüne bağlanmaları diyorum çünkü çok sayın başbakan çok güzel bir şekilde sömürüyor bazı duygularımızı. nemalanmaları diyorum, çünkü en basit örneği kömür. 1 çuval kömür = 1 oy. bu en basiti. biraz daha ileri boyutlarını düşünelim. atıyorum adamın 1000 kişiyi çalıştırdığı fabrikası var. kafa olarak çok sayın başbakana da yakın. eee zaten büroktarik işlemler ve çıkarlar konusunda da çok sayın başbakana ihtiyacı var.
çıkarlar=1 oy ve ayrıca unutmayın bu adam 1000 kişi çalıştırıyor dedim. böyle bir adamın fabrikasında bizim gibi düşünen adamlar barınır mı??? barınamaz dimi varın siz hesaplayın. insanımız kendini ve milletini satar olmuş!!!
çok daha fazlasını yazardım ama dilim bu kadarına varıyor malesef. dediğim gibi bunlar daha iyi günlerimiz, örümcek ağı büyüyor!!!