Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
som agizli yersem ceza sorarim geldiginde sanaabi ceza yersen yarısı benden ama Sakın çamurluk filan taktırayım deme..
som agizli yersem ceza sorarim geldiginde sana
buda bulamayıp reklamcıya kesdirdiğim piano black çerçevem ve çalışan klimamın çöllüye gerekeni
[/URL]</noscript>[/IMG]
Şimdi görebildim browser da bi sıkıntı oldu galiba..allah allah bende benim eklediğimde seninkide görünüyor:S
vallaha alışkanlık olmus haklısın ilk camı açıyorum yine sonra yaw klima vardı diyip kapıyorum ne hallere düştük satarım ben bu arabayı rezil etti beniŞimdi görebildim browser da bi sıkıntı oldu galiba..
Wayyyyy Kralll Klimada "LO" yazıo beee helal PianoBlack Çerçevede on numa Olmuş Yalnız üstünede bi çare bakmak lazım bence.. Ha bu Arada bu çalışan klima cam açma alışkanlığını sönbdürebilirmi ha ne dersin baba malum uzun zamandır camlar açık dolaşıosun
vallaha alışkanlık olmus haklısın ilk camı açıyorum yine sonra yaw klima vardı diyip kapıyorum ne hallere düştük satarım ben bu arabayı rezil etti beni