yalcingedik
Kayıtlı Üye
Alalh kaza bela vermesin maşallah.Aynalar ve ön panjura bir güzellik şart gibi
xx
saol engin. panjur tampon şartta aynanın neyi var
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Alalh kaza bela vermesin maşallah.Aynalar ve ön panjura bir güzellik şart gibi
xx
Ayna kapaklarının rengi kötü duruyor.Ben olsam aero kit+yay+cam filmi ön logoda değişiklik yapardımBaşka birşeyede pek gerek kalmıyor.saol engin. panjur tampon şartta aynanın neyi var
dayanamadım 1-2 fiyat yazayım
yeni rakı 70 13 tl
j&b 70 ) 23 tl
jack 1 lt 46 tl
yetermi
FR standarti aynasi bu hosuma gidiyor. aero deil sadece on tampon FR alacam yay yerine coil alacam film bilmem logo deisim olabilir tesekkur ederim.Ayna kapaklarının rengi kötü duruyor.Ben olsam aero kit+yay+cam filmi ön logoda değişiklik yapardımBaşka birşeyede pek gerek kalmıyor.
xx
burasi kibris burda bazi seylerde mantik arayamiyorsun bende cok sordum servise bu sekilde geldi arac dediler biride kesin indirip bindirirken kirmislar bunu takmislardir dedi ama hangisi dogru bilmem.. mercekli farda bulursam alacam kismetse aramakdayimAracinizin masallahi var..iyi gunlerde kullanin ama birsey dikkatimi cekti..araciniz FR oyle degil mi? en azindan jantlar ve ayna kapagi FR ama on tampon normal leon tamponu..farlar merceksiz.. FR tamponu olmasi gerekmez mi?
ne zmn istersen ama ici beni disi seni yakar haberin olsunkıbrısamı yerleşelim ne yapalım
cok saol en kisa surede supriz bir kac resim koyacakdim ama su an itibariyle yikildim diyebilirim rcd 510 um geldi teslim aldim cerceve sol direksiyon araclara gore gelmis benimki sag direksiyon diye kavisi ters tarafa su an icin ne yapacam akilca bir fikri olan yada bildigi birsey olan soylesin lutfenmaşallah kazasız belasız inşallah..daha güzel fotoları bekliyoruz..