RD3264
Kayıtlı Üye
Sevgili arkadaşlarım bazen kendime kızıyorum acaba şu arabayı çok mu dinliyorum diye ama, hafta sonu hava güzel eşimi de aldım çıktım gezmeye, açtım sunroofu azıcık bişey sakin sakin gidiyoruz. Her tümsekte her çukurda arabanın kasıldığı burulduğu her anda sunroof "tıkır tıkır" ses yaptı zehir etti bana gezintimizi. Eşime de sordum sen duymuyor musun bunu ben mi manyağım diye yok ben de duyuyorum servise götür sen bunu dedi.
Aldım götürdüm servise usta dinledi baktı filan dedi ki kapalıyken gelseydi ki geliyor o ayrı mesele, fitil bakımı yapardık kesilirdi dedi ki ocak ayının sonunda o da yapıldı bir süreliğine kesiliyor o da ayrı mesele. Neyse açıkken gelen sesin sebebi sunroofun arkası havada duruyor bu yüzden ses yapar seat bunun için bir çözüm bildirmedi bize yapacak bişey yok dedi ve servis danışmanıyla birlik oldular ve gönderdiler beni. Hava ısınınca tekrar ses yaparsa yine gel dediler o zaman bi çözüm önerecekler heralde. Hatta servis danışmanı passatlarda böyle bir sorun vardı firma güçlendirilmiş civata takımı gönderdi çözdü sorunu dedi.
Lafı uzattım neyse az önce seat a durumu anlatan bi iletişim formu gönderdim cevaplarını bekliyorum. Sizin de sunroofunuzdan ses geliyor mu birlik olup bir baskı yapalım eğer sıkıntı varsa sizde de belki bir çözüm üretirler.
Bendede kapalıyken yapıyor o sesleri ama sadece arka tarafı kaldırdığımda ses kalmıyor. Bir ara bir arkadaşım biriey sürmüştü ses kesilmişti tekrar sürme zamanı gelmiş
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.