plajhavlusu
Kayıtlı Üye
bılgısayarıma vırus gırmıs sıstem kapatılıyor uyarısı verdı pc su anda 35 sanıye kaldı hay agzına ........
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sonra yukarı cıktılar muhabbet falan ertesi günde cemilenin hizmetçilik yaptığı eve gittiler Carolin,ali,alinin abisi o uyuz yengesi,kızı bide osman... orta zengin aile ile tanışma faslı falan kahve servisi oldu içtiler bi yandan da sohbet koyu carolin kahveyi sehpaya koydu sonra parmağı ile santim santim itip düşürdü yere herkes bi telaş evin reisi merak etmeyin bişey yok ben şimdi temizletirim dedi yan oda da cemile yerleri siliyordu oraya gitti salonda kahve döküldü orayı hemen temizle dedi cemile kova bez takımlarını alıp içeri gittiii ve devamı haftayaaaa