Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Şuan içinden geçeni söyle..

bılgısayarıma vırus gırmıs sıstem kapatılıyor uyarısı verdı pc su anda 35 sanıye kaldı hay agzına ........

işyerimde kimse dün gece caroline i izlememiş olamaz yaaa :( ben onlara güvenip son 15 dksını beklemeden uyumuştum...
kim anlatcak bana şimdi dizinin sonunu :(

eda en son nerde kaldın söyle devamını getireyim :)

carolin in haberi oldu cemilenin hizmetçilik yaptığı hakkında... sonra elinde pastalar "eirkekkler beklieyoorrr" diyerek sırıttı ve mutfaktan çıktı orda kaldım
ay Allah senden razı olsun :D

sonra yukarı cıktılar muhabbet falan ertesi günde cemilenin hizmetçilik yaptığı eve gittiler Carolin,ali,alinin abisi o uyuz yengesi,kızı bide osman... orta zengin aile ile tanışma faslı falan kahve servisi oldu içtiler bi yandan da sohbet koyu carolin kahveyi sehpaya koydu sonra parmağı ile santim santim itip düşürdü yere herkes bi telaş evin reisi merak etmeyin bişey yok ben şimdi temizletirim dedi yan oda da cemile yerleri siliyordu oraya gitti salonda kahve döküldü orayı hemen temizle dedi cemile kova bez takımlarını alıp içeri gittiii ve devamı haftayaaaa :rolleyes:

yaa o hatun şu dudaklarını acaip şekilde bükmüyomu deliriyorum yaaa sinir küpü oldum bu kadın yüzünden yaa Allammmm noluyooo bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :kizgin:

sonra yukarı cıktılar muhabbet falan ertesi günde cemilenin hizmetçilik yaptığı eve gittiler Carolin,ali,alinin abisi o uyuz yengesi,kızı bide osman... orta zengin aile ile tanışma faslı falan kahve servisi oldu içtiler bi yandan da sohbet koyu carolin kahveyi sehpaya koydu sonra parmağı ile santim santim itip düşürdü yere herkes bi telaş evin reisi merak etmeyin bişey yok ben şimdi temizletirim dedi yan oda da cemile yerleri siliyordu oraya gitti salonda kahve döküldü orayı hemen temizle dedi cemile kova bez takımlarını alıp içeri gittiii ve devamı haftayaaaa :rolleyes:

hiiiiiiiihhh en önemli yerde uyumuşummm :(
çok teşekkür ederim ya dile benden ne dilersen puhaha

caroline kafa atmak istiom yardımcı ol yeter :eek:

ucube şey onuuuu...
ama Ali Cemile'ye döncek bak diyim ben sana :cool: kihkihkih

Geri
Üst Alt