Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Şuan içinden geçeni söyle..

Ooofff offfff saat 18 olsada mesai bitse arabama atlayıp biraz dolansam

bir sevgili istiyorum benimle sinemaya gidecek..oturup benle latte içecek...

bende sevgili istiyorum benle rakı içecek şerefe yapacak puhaha

OOHHHHHHBBEEEEEEEEE.......:D:D

Aylardır kriz geçirten portföyümdeki ışıkları asil lokomotif düzeyden aşağılara iterek SASA, TKFEN ve PETKM ile riski azaltma yönüne gitmiş, 4 haneli eksi rakamları hesabımda görmekten kurtulmaya başlamıştım. Bugün öğleden sonra grup firmalardan Çemaşı primlendiren ISYHO yönetim kurulu başkanımız Rıza IŞIK efendi nihayet asil firma ışıklar Yatırım Holdingi hatırladı ve kağıt 1.22 TL'den kafayı dikerek bir kaç saat içinde 1.34 TL'ye gelerek günü %8,13 artı puanda kapattı OHBEEEEEEEEE...

Bu firma son 8 aydır en fazla kaybettiren, yatırımcısını en fazla üzen, endeks yukarı giderken yerinde sayıp aşağı giderken hepsinden önce değer kaybeden firma olarak dibe oturduğunu düşündük 1.20 seviyelerindeki aylardır bekleyişi ile. Bu gün nihayet geçen yıllarda olduğu gibi bir performans sergiledi. Umarım devamı gelir. Sabah hesabımda oran sonucu -400küsür TL zarar gösterirken şimdi +648TL kara geçmiş gibi duruyor. Bugün rahat uyurum, inşallah bu hızlı bir başlangıcın sinyalleridir.

Gözler ISYHO'da olsun, ilgilenenler kayıtsız kalmasın. Bu kağıdın bugün olması gereken nokta 2 üstü rakamlar haber vermedi demeyin bana.

içimden geçen ???

o kadar çok şey geçiyor ki....

yazsam buralar dar gelir...

Geri
Üst Alt