RD38
Kayıtlı Üye
tamamm kapı kazasından sonra kapıyı acınca bendede su oluyo ama allahtan içeri girmiyoo bu kış bide ayazda donarsaa
kapın donarsa tavukla açarsın artık puhaha
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
tamamm kapı kazasından sonra kapıyı acınca bendede su oluyo ama allahtan içeri girmiyoo bu kış bide ayazda donarsaa
ahanda görüyorsun reis ısmarlıyım die can atıyooben gs linin tavugu 6 tane alanını severimmgenemi tavuk
kazım gs li deyince bende dahil oldım şöyle yapalım kim daha az yerse o ısmarlasın tamammı ikimiz arasın da digerleride misafirahanda görüyorsun reis ısmarlıyım die can atıyooben gs linin tavugu 6 tane alanını severimm
fark yapmaz ben yedigim tavuga bakarımmpuhahakazım gs li deyince bende dahil oldım şöyle yapalım kim daha az yerse o ısmarlasın tamammı ikimiz arasın da digerleride misafir
kazım ben işime bakarım diyon yani seni belki resulu kurtarırım dedim ama nafile sen kararlısın resule cıngan tavıgı yaptırmaypuhahapuhahafark yapmaz ben yedigim tavuga bakarımmpuhaha
aynen o da okadar güzel yapmasaydıı ilk seferdee tadı damagımızda kaldııkazım ben işime bakarım diyon yani seni belki resulu kurtarırım dedim ama nafile sen kararlısın resule cıngan tavıgı yaptırmaypuhahapuhaha
hani bukadar övüyon merak ettim vallah hani bende yaparım ama ne biliyim çok övdün bi arada inşallah bize nasip olurkey:key:aynen o da okadar güzel yapmasaydıı ilk seferdee tadı damagımızda kaldıı
resimler vardı görmedinmii yüklemiştikkhani bukadar övüyon merak ettim vallah hani bende yaparım ama ne biliyim çok övdün bi arada inşallah bize nasip olurkey:key: