xpress8665
Kayıtlı Üye
60 tl aldım abi,arkadaşla birlikte montajladık,ama ben arabamda mat ürünler kullanmayı sevdiğim için sökeceğim kısa zamanda,cupra lipimi takacağım.Bu lipi kaça yaptirdin ?
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
60 tl aldım abi,arkadaşla birlikte montajladık,ama ben arabamda mat ürünler kullanmayı sevdiğim için sökeceğim kısa zamanda,cupra lipimi takacağım.Bu lipi kaça yaptirdin ?
Hemen hemen 300 TL gibi bir maliyeti oldu.difüzör ve egzosun maliyeti ne oldu acaba ?
Abi sislerden kurtul derken xenon olsun demek istedin sanırımsana en kral fikri veriyim dostum o sislerden kurtul öncelikle
O işe girişirsek uzun kısa park sis komple beyazlatmak gerekir abiPhilips'in herhangi bir modelini secebilirsinEkli dosyayı görüntüle 8812
yap yap birakma değişmeyen tek sey değişimO işe girişirsek uzun kısa park sis komple beyazlatmak gerekir abi
Neyse kanıma girdin abi,ilk fırsatta halledicemyap yap birakma değişmeyen tek sey değişim