CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
Olurmu Ayberkim girde bak sitesine 5.30 bmw lerin motoru 6 silindir 272 bg 200 kw.
Kaç modeldi Tekin Abi kullandığın 530?
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Olurmu Ayberkim girde bak sitesine 5.30 bmw lerin motoru 6 silindir 272 bg 200 kw.
Benzinli abim 2005 model.Gaziantep den İstanbula ilk defa 7.5 saatde girmiştim.530 kaç modeldi Tekin Abi? Birde benzinli mi dizel miydi?
Benzinli abim 2005 model.Gaziantep den İstanbula ilk defa 7.5 saatde girmiştim.
Alp kardeşim S80 i okudum ama T5-veya T6 mı bilmiyorum orasını.Tekin abi o T5 dir T6 değildir inan bana. T6 nın bmw 530 tarafından geçilmesinin imkanı yok. Bunu tecrübelerime dayanaraktan söylüyorum..
Tabii 3 depoya yakın benzin yemişti.
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:17 ----------
Alp kardeşim S80 i okudum ama T5-veya T6 mı bilmiyorum orasını.
Valla Alp kardeşim tam hatırlamıyorum sonuç olarak yolda kapıştığım bir araç.Fakat ne olursa olsun bmw 5.30 benden tam puan almıştı.S80 kaç modeldi?
Bide az yaksa abi keşkeValla Alp kardeşim tam hatırlamıyorum sonuç olarak yolda kapıştığım bir araç.Fakat ne olursa olsun bmw 5.30 benden tam puan almıştı.
5.30i'nin 0-100 hızlanması, T6'dan yarım saniye daha hızlı ancak daha üst süratler için T6 bence daha avantajlı olur. Ancak çok yakın araçlar.. T6'da 80nm fazladan tork var.