Toledo2005
Kayıtlı Üye
İstanbul da yaşamayanlar ölsün di mi stickersizliktenIstanbul ici bulusmalardan temin edebilirsiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
İstanbul da yaşamayanlar ölsün di mi stickersizliktenIstanbul ici bulusmalardan temin edebilirsiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
trakyalının aracında stiker olmaz mı iç. nerdeysen aber etmen yeterli kardeşim...çok güzel bende isterdim ama mesai saatleri yüzünden buluşmalara hiç gelemiyorum
hakancım tekirdağın neresindensinKeşke bendede olsada yapıştırsam
@memet_oneİstanbul da yaşamayanlar ölsün di mi stickersizlikten
Çorlu ya yolunuz düşerse kendi elimizle yapıştırabilirizKeşke bendede olsada yapıştırsam
geçmiş olsun hakan kapaklıda falan oturuyorsan yener oto yıkamadan sticker alabilirsin. yenere düğünde sticker vermiştim elinde olsun dyeÇok iyi olurduda hem geç gördüm hemde talihsiz bi kaza atlattım. araç Park halindeyken beton mikseri ön tampona sürtmüş şuan araç kaportacıda perşembe teslim olacak istesemde gelemezdim herhalde.Kısmet belki bi gün nasip olur tanışmakta yapıştırırız
Teşekkür ederim...Evet kapaklıda otoruyorum fakat yener oto yıkamayı bilmiyorum. Bulurum hemde bi temizlik yaptırmış oluruzgeçmiş olsun hakan kapaklıda falan oturuyorsan yener oto yıkamadan sticker alabilirsin. yenere düğünde sticker vermiştim elinde olsun dye
@bilimsel52 Burak @kartal59 Samet @srkn55 Serkan abin ve @leventöztürk levent abin kapaklıdan...Teşekkür ederim...Evet kapaklıda otoruyorum fakat yener oto yıkamayı bilmiyorum. Bulurum hemde bi temizlik yaptırmış oluruz
@TDI_R. denız arkadasa yardımcı olurmusun kardesımİstanbul da yaşamayanlar ölsün di mi stickersizlikten