Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sticker kimlerin arabalarında var hadi görelim =)

çok güzel bende isterdim ama mesai saatleri yüzünden buluşmalara hiç gelemiyorum :(
trakyalının aracında stiker olmaz mı iç. nerdeysen aber etmen yeterli kardeşim...
[doublepost=1474064307,1474064180][/doublepost]
Keşke bendede olsada yapıştırsam :)
hakancım tekirdağın neresindensin
pazar günü @depness in düğünü var ergenede buyur gel hem göbek atarız hem sticker yapıştırırız..
numaram profilimde yazılı haberleşelim..
[doublepost=1474064450][/doublepost]
İstanbul da yaşamayanlar ölsün di mi stickersizlikten :)
@memet_one

Çok iyi olurduda hem geç gördüm hemde talihsiz bi kaza atlattım. araç Park halindeyken beton mikseri ön tampona sürtmüş şuan araç kaportacıda perşembe teslim olacak istesemde gelemezdim herhalde.Kısmet belki bi gün nasip olur tanışmakta yapıştırırız :)

Çok iyi olurduda hem geç gördüm hemde talihsiz bi kaza atlattım. araç Park halindeyken beton mikseri ön tampona sürtmüş şuan araç kaportacıda perşembe teslim olacak istesemde gelemezdim herhalde.Kısmet belki bi gün nasip olur tanışmakta yapıştırırız :)
geçmiş olsun hakan kapaklıda falan oturuyorsan yener oto yıkamadan sticker alabilirsin. yenere düğünde sticker vermiştim elinde olsun dye

geçmiş olsun hakan kapaklıda falan oturuyorsan yener oto yıkamadan sticker alabilirsin. yenere düğünde sticker vermiştim elinde olsun dye
Teşekkür ederim...Evet kapaklıda otoruyorum fakat yener oto yıkamayı bilmiyorum. Bulurum hemde bi temizlik yaptırmış oluruz

Teşekkür ederim...Evet kapaklıda otoruyorum fakat yener oto yıkamayı bilmiyorum. Bulurum hemde bi temizlik yaptırmış oluruz
@bilimsel52 Burak @kartal59 Samet @srkn55 Serkan abin ve @leventöztürk levent abin kapaklıdan...
İllaki yakalanırsın.
Benim tele msj atman yeterli...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt