Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Stage2 bjk leon-etc cupra

İnsallah bakicaz artik bitmeden araci yurutmeden bisey diyemeyecegiz.kıbrıs icin cok zor herhangi bi sorunda gidilebilicek usta olmadigi icin.burdakiler japondan iyi anliyor:)

Güzel liste yapılmış yanlız depo lpfp ı göremedim listede.rs4 enjektörlerine rağmen benzin yeterli olmuyor ve yurt dışında depo içini de değiştiryolar.

Aracta usp motorsportun stage3 low pressure fuel system(lpfp) mevcut. Yeterli olmadigi icin hep stage2 kutuklu emmeyi aldik arti 4tane bosch enjektor takilacak. İlk mesajda necati beyin almadan basinc acamayacagini belirtirken bundan bahsetti. Saygilar

usp nin pompa olmasına rağmen benzin yetmiyor mu ? extra enjektör muhabbeti için dediğiniz gibi beyin lazım ki,diğer 4 enjektörün kontrolü sağlansın.İlk mesajda usp yi yazmadığı için arkadaş şimdi taşlar yerine oturdu.Güzel proje hayırlı olsun şimdiden.

Parcalarin montaj esnasinda ki resimlerini paylassaniz ne guzel olurdu :)

Enjektore kadarki benzin yetiyor fakat enjektorler yetmiyor onun icin emmeden ekstra enjektorlerle ve beyinle yurucez

Escape her montajinda teker teker resimmi cekelim yani:)arac bitince zaten herkez gorucek insallah kisa zamanda biticek.

Tercih meselesi tabi ama guzel olur:) 150 tane fotograf cekin demedim ki ben, her asamada birkac fotograf hic fena olmaz:eek:key:

Geri
Üst Alt