LeonRider
Kayıtlı Üye
18-19 km ile çok tabi 6,3
180 190 olacağıdı sanırsam
Küçüklere Kötü Örnek Olmak Huyum Değil Kıvanç Gördü Özendi Doblonun Turbosunu Patlattı Mesela
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
18-19 km ile çok tabi 6,3
180 190 olacağıdı sanırsam
yeni aldığım signo plus 1.6 16 valf ile 820 km yol yaptım adana ankara arası dört kişi, 160 lira yaktı. hız sabitleyici, 100*110 arası. bana göre bu değer çok çok iyi. benzin fiyatı çok memleketimde arkadaşlar. yoksa araçlar çok yakmıyor emin olun buna.
Araç, ışık yandıktan sonra ortalama 50km - 100km daha gider. Buda demektir ki 1 depo ile ortalama 635km. Buda kilometrede 29 kuruş yapar.leon işte 55 litre!!!en son depoyu fullledim 190 lira civarına 560 km yazdığında ışık daha yeni yandı yani 600 km desek çok değilmi?
söylemeyi unuttum heralde benim araç 1.4 tsi ikinciside ben zaten çok yakmasından şikayet eden bir adam değilim genel anlamda sadece yukarıda yazan insanların minimum 650 700 gibi ifadeler kullanmasına şaşırıyorum onların yazılarına bakarakta acaba sorun arabadamı die şaşırdığımı sölüyorum...Araç, ışık yandıktan sonra ortalama 50km - 100km daha gider. Buda demektir ki 1 depo ile ortalama 635km. Buda kilometrede 29 kuruş yapar.
Şehiriçi diye tabir ettiğin tüketim değerinde 29 kuruş 7.9lt/100km yapıyo.
Şimdi, 1.6 Leon ile, "şehiriçi" 7.9lt yakmak, çok mu yakmak oluyo?
Şimdi benim anlamadığım, nası oluyoda bu tüketimi çok olarak görüyosun?