Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kaç mm lik taktırdınız siz?Eibach taktım biraz pahalı ama hakkını veriyor.
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ve görseli var mı aracınızın, eski ve yeni hali olarakAnkara şaşmaz da nakit 600 Tl ye aldım , 100 e de taktırdım
[doublepost=1502959399,1502959356][/doublepost]
kaç mm lik taktırdınız siz?
Ankara şaşmaz da nakit 600 Tl ye aldım , 100 e de taktırdım
[doublepost=1502959399,1502959356][/doublepost]
kaç mm lik taktırdınız siz?
[doublepost=1502959463][/doublepost]
ve görseli var mı aracınızın, eski ve yeni hali olarak
herhangi bir sorun oluştu mu sizde? yani orjinal yay varken ki gibi mi kullanıyorsunuz aracnızı? Biraz kasislerde sarsılma arttı mı? Ben de 35mm vogtland yay taktım lastik ebadını da azcık büyüttüm, kasislerde sarsılma bariz arttı yani konfordan ödün verildi üstüne bir de direksyondan tıkırtı gelmeye başladı3.5 taktım görselini eve geçince çekip atarım.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
herhangi bir sorun oluştu mu sizde? yani orjinal yay varken ki gibi mi kullanıyorsunuz aracnızı? Biraz kasislerde sarsılma arttı mı? Ben de 35mm vogtland yay taktım lastik ebadını da azcık büyüttüm, kasislerde sarsılma bariz arttı yani konfordan ödün verildi üstüne bir de direksyondan tıkırtı gelmeye başladı
Benim resimdeki 35mm ,225 45 17 lastik , arkası oturdu önde 1 parmak boşluk var dahaArkadaşlar bu aldığım 4.5 luk yaylar acaba sürtme yapar mı ne dersiniz ?
Olmadı hiç taktırmadan geri iade edeyim ? ilk kez yay aldım da
@memet_one @tibuk5361 @trk_1990
19" jant ve 235x40x19 lastik yoksa sürtme yapmaması gerekli
sadece sonuna kadar direksiyonu çevirmemen gerekli park ederken
DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye
İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir
200 liraya razı olmaya başladımArkadaşlar yaylariniz hayırlı olsun minik problemler illaki olacak sonuçta orjinal i bozuyorsunuz bu arada yay taktırmak için 300 TL çok fazla bence ideal fiyat max 200 250 lira bence birde sanayideki ustalardan fiyat alin
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.