Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

sorunlu bocanegra

yazık insanları gerçekten aracından soğutuyorlar

1 ay önce abim boca siperişi vermiş aracı teslim aldığı gün egzantirik keçesinden yağ kaçırıyordu aracı almaktan vaz geçti cura aldı

neyse bu farklı ama size ispatlasınlar araca taktıkları dsg nin sıfır olduğunu ve siz tekrar bastırın aracımı eski haline getirin diye bu doğuş böyle yapıyor işi yapamadılarmı normal deyip sıyrılıyor

bencede biran evvel kurtulun o araçtan...

gerçekten çok üzücü ve can sıkıcı bir durum çok geçmiş olsun, bence hukuki olarak elinizden ne geliyosa yapın

onlar hizmeti müşteriyi düşünmezler..keselerini dünürler bundan dolayı seni bezdirmek için ellerinden geleni yapacaklardır...sakın bezmeyin

benim şanzumandan da öküz gibi sesler gelmeye başladı zaten...........

geçmiş olsunn

canınızı çok sıkıyosa satmanızda fayda var..okurken benim içim sıkıldı yahu.. :)

Selamlar,
Eskiden bende doğuş oto maslak da çalışıyordum, hakkınızı aramanızı tavsiye ederim ama bence hemen gaza gelip 3-4 farklı sorun çıkaran bir araba için dava açarsanız elinize hiçbirşey geçmez, zaten arabalar bu sorunlara karşı garantili olrak satılıyorlar, dava süreci devam ederkende bilirkişi gelip arabayı inceleyeceği için o zamana kadar arabanın sorununa da müdahale ettiremezsiniz.. Sorunların çözümünde size en yardımcı olacak şey yapılan işlemler ve sonuçlarını iş emrine yazdırmak olacaktır. Eğer aynalarınızdan biri diğerine göre daha yavaş kapanıyor ve bunu çözemiyorlarsa iş emrine servis sonrası bunun servis tarafından görüldüğü ve buna rağmen herhangi birşey yapılamadığını yazdırmayı deneyin, asıl bundan korkup emin olun o parçayı değiştireceklerdir. Şanzımanla ilgili olarak da mekatronikler bizde arıza çıkarabiliyor ve maliyeti komple şanzımana göre daha ucuz oluyor diye ilk onu deniyorlar olmadığında şanzıman değişiyor. Sıfır arabadan sökülüp takılması çok çok zor bir ihtimal (ama imkansız değil), bunu anlamak için de yine iş emrine bakmanızı tavsiye ederim, çünkü garantiden değişen parçalar da orada bedelsiz olarak görünüyor, hatta serviste kalan formun arkasında teknisyenlerin ve formenlerin yaptıkları işlemler ve testlerle ilgili ayrıntı var, orayı da incelemenizi öneririm neler yapıldığına ilişkin.. zaten eğer dava açmayı düşünüyorsanız bu iş emirleri sizin için delil teşkil edecektir.

Fatih anadolu yakasındaysan bana gel Maltepe-Gülsuyu köprüsünde yerim..

Benzer sorunu şanzımanda bende yaşadım ve megatronik değişti..Hala ses devam ediyor..Maslak değiştirdi..

Geçmiş olsun, otomobilin yürümesine mani olan 3 ayrı veya 4 aynı arıza sonrası değişim için tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz, buradaki püf noktası, çağrı merkezinden yardım talebinde bulunmuş olmanız ve çekici ile çekilmesi. Siz yolda kalıp servisten çekici çağırırsanız işiniz daha zor olur.

Geri
Üst Alt