Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SONUNDA MUTLU SON

Hayırlı ugurlu olsunn

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle herkese merhaba :) Kaç aydır araç arıyordum hep yazıyordum ama bir türlü ne scwden ne malum siteden araç bulamıyordum , artik golf 7 mı alsam ya bı 10 lira kredi daha çekip düşüncelerine girmiştim ki iş yerine gelen bir ablanın satsam mı diye düşündüğü 2013 TDİ cam tavan dsg alcantara koltuklu beyaz leonu görene kadar :)) ablaninda niyeti varmış aklına girdim ve dün computeste götürüp kaporasini verdim yarın satışı alıyorum :)) herkesten bı hayırlı olsun alırım

Dipnot: Araç fabrika dan çıktığı gibi orijinal üzerindeki jantları hemen bu hafta değiştirmeyi düşünüyorum kaç inç takmami ve hangi model jant önerirsiniz ? :) (Ankara yollarını hesaba katarak)

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Gözün aydın. Hayırlı olsun.

IMG_20170622_143153.jpgIMG_20170624_193746.jpgIMG_20170624_193819.jpgIMG_20170826_191529.jpgIMG-20170825-WA0016-01.jpegIMG-20170705-WA0027-01.jpeg
aracıma yaptıklarımi sizinle paylaşmak istedim..
arabayı alır almaz ön cama film ve aynaları kaplattim daha sonra öne lip yerine ek marspiyel difüzör ve spoiler taktırdım , öndeki ekin yarısını siyaha boyayarak hoş bir görünüm katmaya çalıştım , arka plakaligin orayı siyah folyaya kaplattim jant alacaktım ama bu yaz es geçtim, görüntü olsa bile egzoz yaktirmaktan çekindim kafamı karıştırdılar sizce olmuş mu daha ne yapabilirim araca benim kafam da iki şey kaldı 18jant ve air

Ekli dosyayı görüntüle 15750Ekli dosyayı görüntüle 15751Ekli dosyayı görüntüle 15752Ekli dosyayı görüntüle 15753Ekli dosyayı görüntüle 15754Ekli dosyayı görüntüle 15755
arabayı alır almaz ön cama film ve aynaları kaplattim daha sonra öne lip yerine ek marspiyel difüzör ve spoiler taktırdım , öndeki ekin yarısını siyaha boyayarak hoş bir görünüm katmaya çalıştım , arka plakaligin orayı siyah folyaya kaplattim jant alacaktım ama bu yaz es geçtim, görüntü olsa bile egzoz yaktirmaktan çekindim kafamı karıştırdılar sizce olmuş mu daha ne yapabilirim araca benim kafam da iki şey kaldı 18jant ve air

Hayırlı olsun güzel değişimler başlamış buluşmaya gelerek sticker de alırsanız tam olacak
Aracı hızlı kullanmayı seviyorsan eğer air yapma coil al kaliteli

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 15750Ekli dosyayı görüntüle 15751Ekli dosyayı görüntüle 15752Ekli dosyayı görüntüle 15753Ekli dosyayı görüntüle 15754Ekli dosyayı görüntüle 15755

Güzel günlerde kullan.
Gayet güzel ve yakışıklı olmuş

Geri
Üst Alt