Mining_Engineer06
Kayıtlı Üye
hayırlı olsun allah arabanın hava filtresini açık yaylarını spor farlarını xenon jantlarını 18 inç eylesin
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
eyvallah abi sağolasın. araca ilk dedikleri fiyat 27.500 lira idi. en son pazarlık vs. 25.500 liraya anlaştık. araç 2006 model stylance 87.000 km de. brc lpg takılı üzerinde.
Hayırlı olsun arkadaşım.bende arıyorum bakalım artk kısmetse
bu arada renk nedir hocam fiyat çok iyi kazası boyası değişeni var mı?
ben 2006 model 1.6 stylance buldum boya kaza değişen yok tartarini marka lpg mevcut renk siyah 28000 tl ye anlaşmıştım perşembe gidip alacaktım ama sizin fiyat kafamı karıştırdı.ne dersiiz?
ben 2006 model 1.6 stylance buldum boya kaza değişen yok tartarini marka lpg mevcut renk siyah 28000 tl ye anlaşmıştım perşembe gidip alacaktım ama sizin fiyat kafamı karıştırdı.ne dersiiz?
Hayırlı olsun arkadaşım.bende arıyorum bakalım artk kısmetse
bu arada renk nedir hocam fiyat çok iyi kazası boyası değişeni var mı?
araca bakma fırsatım olmadı konuştuğumuza göre boya kaza değişen yok 77000 km de tartarini lpg var renk siyah motoru çok iyi durumdaymış ekspertiz raporunda %90 seviyelerindeymiş garanti veriyor sözümün dışında tek bişe çıksın yol masrafını karşılar uğurlarım seni diyor zaten gaziantep te araç adana-antep pek bir yol masrafım olmicak.