Dedee
Kayıtlı Üye
2010 yılının ağustos ayında aldıgım 1.4tsi leon u temmuzda satıcam inşallah. Aranızda Leondan inip civic e binenleriniz var mı? içimde kaldı yeni kasa honda civicler takaslamayı duşunuyorum. Önerilerinizi bekliyorum...
Cengiz kardeş, Aramızda Leondan inip cıvıc e binenimiz varmı bilmem ama; Cıvıc tan inip Leona binen ben varım.
2008 de sıfır aldım. Cıvıc Elegans otomatik. Bilirsiniz en üst versiyonudur cıvıc in. 2.5 yıl kullandım, 23000 km. yol yaptım ve sattım aracı. Satma sebeplerimin başında yakıt konusu var. Resmen benzini damacana ile içiyor İkinci olarak, kötü bir otomatik şanzımanı var, hiç sevemedim. Kaporta çok ince, Bir seferinde 3 dakika dolu yağdı ve sokakta sadece benim aracımın tavanında küçük küçük ezikler, çukurlar oluşmuştu. Kardeşimdede aynı araçtan var LPG taktırmıştı, o memnun yakıtından. Bende tipine hasta olmuştum ama o kadar dayanabildim.
Şimdi ise 7 aydan beri LEON 1,6 CR DSG TDI ile 8500 km. deyim. vede çok memnunum, şu ana kadar beni hiç üzmedi hayırlısı bakalım. Umarım vereceğiniz karar sizin için hayırlı olur...