Sedat kardeşim öncelikle aracını güle güle kullan hayırlısı olsun... içine sindiyse sorun yok... önemli olan araca ısınmaktır bi de bence... kazasız belası kullanmanı temenni ediyorum... Kasko neden öyle pahalı çıkmış ya anlamadım... benim aracın 1870 lira gibi bişey çıkmıştı... hasarsızlık indirimlerinden faydalandık eski kaskoların 1374 liraya düştü. Allianz da... istersen arkadaşıma sorayım bilgilerini yazarsan... camdaki sticker uzun süre yapışık kaldıysa bir şekilde gölge bırakıyor camda yapışkanlarını temizlesen bile çıkmıyor...
Ben suana kadar hıc kasko kullanmadım hayatımda o sebeple bu fıyatlar cıkıyor.. Yasım 27 (30 yas altı)
arac Leon olunca (risk sınıfı artıyor) Bu sebeple en uygun 2280 lira cıktı.. Yapı krediden.. Trafık sıgortasıda 613 cıktı Vergısı 413 = 3300 lira araba geldi bana 41500 e Abi bizim muhterem develetimiz vergileriyle kaskosuyla 41 lıra odedıgım arabaya 29,800 kasko degerı bıcıyor.. Kul hakkı değilmi bu
Neyse abi.. sunları odeyeyımde arabadan bırsey anlayamadım bunlarla ugrasmaktan.. Uzaklasayım arabanın keyfını cıkarayım 1 sene son yıne kasko ve vergıler kapımı calacak