RedLine
Kayıtlı Üye
2009 corsaya tüp oluyodur çünkü abi. malesef TSI motorun kaderi buarkadaş nasıl bir piyasadır anlamak mümkün değil 2009 corsalara bu parayı isteyen var hayırlı satışlar
2009 corsaya tüp oluyodur çünkü abi. malesef TSI motorun kaderi buarkadaş nasıl bir piyasadır anlamak mümkün değil 2009 corsalara bu parayı isteyen var hayırlı satışlar
aynen katılıyorum sana kardeşim.benim araca şuan 35 bin tl nakit veren arkadaşlar var gerisini düşünün artık.bu arada ılandaki aracın fıyatıda bana gore normal tsi ve aksesuar oldugu için...2009 corsaya tüp oluyodur çünkü abi. malesef TSI motorun kaderi bu
aynen katılıyorum sana kardeşim.benim araca şuan 35 bin tl nakit veren arkadaşlar var gerisini düşünün artık.bu arada ılandaki aracın fıyatıda bana gore normal tsi ve aksesuar oldugu için...
abi babamın ogluna bu paraya herkese satarım aracımı ama yerine aynısı koyamam asıl gerçek bu.yine söylüyorum siteden bile kaç arkadaşım teklif etti satarsan ilk ben alırım diye.varsa bu dolulukta bu fıyata gösterin abicim 🙂ne duruyorsun erkancım versene 35 iyi para
war o dolulukta bende hatta birazcık daha dolusu abipuhahaabi babamın ogluna bu paraya herkese satarım aracımı ama yerine aynısı koyamam asıl gerçek bu.yine söylüyorum siteden bile kaç arkadaşım teklif etti satarsan ilk ben alırım diye.varsa bu dolulukta bu fıyata gösterin abicim 🙂
Kardesim bi senle yarisirim zaten sitede 🙂 bu arada yaz len listeni bakalim kimde ne varmis 🙂war o dolulukta bende hatta birazcık daha dolusu abipuhaha
hayırlı satıslar 😱key: