denizbalku
Kayıtlı Üye
Güzel bakılan yağı suyu eksik edilmeyen arabaya bişey olmaz bence. Zaten soft yazılımın amacı da bi yerlere zarar vermeden güç artışı sağlamak değil mi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Merak edilen aslında mekanik aksama bir sorun çıkartacak mı çıkartmayacak mı... Patronum Range ine yazılım yaptırdı, her hafta biyerler patladı durdu, sonra normale döndü
Güzel bakılan yağı suyu eksik edilmeyen arabaya bişey olmaz bence. Zaten soft yazılımın amacı da bi yerlere zarar vermeden güç artışı sağlamak değil mi
Benim aracım manuel olduğu için ilerde yaptırırım diye düşünüyorum ama dsg kullanan arkadaşların sorun yaşadıklarını duyuyorum dsg olsaydı güvenmezdim.Haklısın ama yinede belli olmaz diye tereddüt ediyorsun işte
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Arkadaşlar 1.4 140 fr aracıma soft yazılım yaptırmayı düşünüyorum. Amacım daha fazla performans elde etmek değil bu kadarı yetiyorda artıyorda %15 oranında yakıt tasarrufu sağlar deniyor yaptıran arkadaşlar varmıdır ? Varsa gerçekten işe yarıyor mu ?
150 HP aracıma yeni yaptırdım +30 beygir +50 tork ekleniyor...90km/h hızda işe yarıyor fakat o süratlerde gezerseniz zaten yazılımsız da yakıt düşüyor
Ben 4–5 senedir kullanıyorum. Tork değeri gayet memnun edici.
Kullanıma göre değişen yakıta fazla takılmıyorum.
Şu ana kadar da birşey çıkmadı
zamanında Sponsor olan Megachips e yaptırdımHangi firmaya yaptırdınız bütün firmalarda aynı sonucumu veriyor acaba ?