Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Smart fourfour brabus hakkında

bence alınabılcek ender arabalardan bırı ama servıs konusunda fıyatlar can yakar mı sorun oldugunda,yada parca konusunda dıyebılırım.Onun dısında amac performanssa zaten turbo araba 30-40bg arası b getırısı olcak zadece yazılımla.Ama su da var elden cıkarmak gerektıgınde kolay kolay satılcagını sanmam.Colt Czt de dusunulebılır bu fıyatlarda performanslı b araba aranıyorsa eger

Valla tip zevk görecelidir de bu kadarda çirkin denmez sanıyorum :) Yollarda ne çirkin araçlar var milletin ne paralar verip aldığı. Bu alet 1-2 küçük dokunuşla wowww dedirtir adama. Ben parasının hakkını sonuna kadar vereceğini düşünüyorum ama bu araca sahip olmak biraz cesaret isteyebilir (2.el, parça, servis konuları için diyorum)

Bu arada kamyon geçince salllanan four two'dur. Bu kocaman alet yahu :D

Zaten Seat'la kıyaslanmayacak derecede üst kalite bir araç.
Mercedes'in ürettiği bir aracın BRABUS yorumlaması. Bana göre bi MK2 Leon kadar çirkin de değil zaten. Mükemmel performans, mükemmel kalite, mükemmel fiyat..

mk2 leon dışında birebir katılıyorum :D mk2 leon biraz love it or hate it tarzı bi tasarıma sahip..

zaten ikinci elden ucuza alınca satarken çok da zarar edilmez, bence alınabilcek bir araç, brabusum var demenin havası bile yeter:)
hem bizim cupralarla da deneriz:)

ayberk bu aracın stok motoru CZT ıle aynı ama bu czt nın modıfıyelı halı:)

zaten ikinci elden ucuza alınca satarken çok da zarar edilmez, bence alınabilcek bir araç, brabusum var demenin havası bile yeter:)
hem bizim cupralarla da deneriz:)

İbiza Cupraların pek şansı olduğunu düşünmüyorum bu araç karşısında..

Geri
Üst Alt