Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Skoda yetkili servislerini denediniz mi?

dediğin gibi görkem şkoda daha ucuza mal oluyor

motorun üzerindeki o plastik kapak 07 sonrası olmadıgından o parçayıda sorayım dedim usta yağ odasında atıl olarak bir tane var dedi getirdi baktım çok fena değildi ama adama ne sigara içiyorsun dedim oooo bu bi sıgaraya olmaz dedi:) sonra 150 tl istedi bende kalsın dedim. halbuki 50 tlye kadar yolu vardı o işin.

güzel yöntem ilk seat a gidip fiyat alıp bide skodaya bakmak gerekli.

ben yüzdeye bakmıyorum abi pazarlık sünnettir:) bu adamlar 650 dedi ben direkt 500 e yaparsan yap yoksa hadi eyvallah dedim baktım adam arabanın anahtarı üzerindemi diyor:=)

görkem antepteki skoda serviste uygun fiyata yapıo diye biliorum

aynı parçalarla fiyat konusunda VW > Seat > Skoda..
bu bi gerçek.. :)

yetkılı servıs yan sanayı kullanmaz ama kutulara aldanmayın cunku yan sanayılerınde kutularında dogal olarak audı,seat,vw amblemlerı var.Tabı su da var servısın verdıgı orjınal parca fıyatını dısarda parcacılarda daha ucuza bulabılırsınız kı bu aradakı fıyat farkı markaya gore sısırmelerde gelıyordur anlasılacagı gıbı.

ben 3 gün öncede yağ bakımını kendim yaptım bütün filtreleri dışarıdan aldım orjinal değildi ama dediğin gibi kutular hemen hemen aynıydı:)

Geri
Üst Alt