Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

sızdırmazlık ve montaj tespit raporu

Lpg Gaz Sızdırmazlık Raporu muayene için zorunlu evraklar listesinden çıkarılmış olup LPG Ruhsata işli olması durumunda muayenede Gaz Sızdırmazlık Raporu yok Hafif Kusur ile muayeneden geçebilecektir.

LPG yeni takıldığı zaman projeleri ile Tadilat Muayenesine gelen bir araç son bir ay içinde alınmış Gaz Sızdırmazlık Raporu ile gelmesi gereklidir.
Girdiği muayeneden LPG sistemine ait herhangi bir kusur alan araç muayene tekrarına gelirken ilk muayeneden sonraki tarihte alınmış Gaz Sızdırmazlık Raporu ile gelmesi gereklidir.

Tüvtürk kendi sitesinde yazan yazı

Bu mesaj iPhone cihazımdan SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

@Rcpylmz hiçbişey olmadı :) çünkü daha gitmedim de tüvtürk ün sitesinde okudum önümüzdeki hafta gideceğim yok hiçbir değişiklik yapmadım lpg de

arkadaşlar,

dün itibariyle girdim muayeneye gaz sızdırmazlık hafif kusur stepne yok yada hatalı hafif kusur camlar sonrada filmli hafif kusur olarak geçti yani baya bi hafifletmişler iyi olmuş.

arkadaşlar,

dün itibariyle girdim muayeneye gaz sızdırmazlık hafif kusur stepne yok yada hatalı hafif kusur camlar sonrada filmli hafif kusur olarak geçti yani baya bi hafifletmişler iyi olmuş.
Aslında kurallara göre bayağı kolaylık geldi fakat yinede bizde tam kurallara uyulmuyor yoksa hafif kusurun giderilmesi 1e ay gibi bir sürede olması gerekli polis isterse yeniden kontrole göndere bilir yada aracı bağlaya bilir ama uygulayan olmadığı için biz rahat rahat kullanıyoruz

Geri
Üst Alt