Çöllü
Forumdan Uzaklaştırıldı
ya abi sen nasıl öğretmensin çözemedim ne zaman çalısıyon sen
Ben Öyle Bildiğin Öğretmenlere Benzemem Halil
İşim Bilgisayarla Benim BT Formatörüyüm Ben key:
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ya abi sen nasıl öğretmensin çözemedim ne zaman çalısıyon sen
nasıl bi işse adını bile telafuz edemedim abi tamam sustumBen Öyle Bildiğin Öğretmenlere Benzemem Halil
harbiden selçuk one ya işişm geregi bir çok ögretmenle uğraşıyorum ama o branşta olanını duymadım bilgisayar öğretmeni felan mıBen Öyle Bildiğin Öğretmenlere Benzemem Halil
anla işte gizli görevvvv şşşşşşşşharbiden selçuk one ya işişm geregi bir çok ögretmenle uğraşıyorum ama o branşta olanını duymadım bilgisayar öğretmeni felan mı
la ne gizli görevi bıyıklı fotosu kocaman karşımızda duruyo açıktan gizlilik herlade varmsın bi davıgınaanla işte gizli görevvvv şşşşşşşş
bizim komsu didi mit de güvenlikk karstan istanbuldaki asayisi saglasın die oraya tayin etmişler bıyıklarıda yakıştıgı için bırakıyormuşş şelcuk kardeşim söylede yiyelim paşanın tavıgınııııpuhahala ne gizli görevi bıyıklı fotosu kocaman karşımızda duruyo açıktan gizlilik herlade varmsın bi davıgına
la ne gizli görevi bıyıklı fotosu kocaman karşımızda duruyo açıktan gizlilik herlade varmsın bi davıgına
bizim komsu didi mit de güvenlikk karstan istanbuldaki asayisi saglasın die oraya tayin etmişler bıyıklarıda yakıştıgı için bırakıyormuşş şelcuk kardeşim söylede yiyelim paşanın tavıgınııııpuhaha
inşş kardeşimm bi ekip söyle bi toplansak yakın olsakda hayırlısı o gün de gelirrkey: ama konuyu yiyecekle degiştin haberin olsun gizlilik ilkesine sayıyoruzz bıyıklarını sevdigimmWalla ikinizide ayrı ayrı tebrik ediyorum dostlar konuyu ordan Gene Yiyeceğe bağladınıoz ya helal Olsunpuhaha
Kısmet olurda ölmezsek bi gün bi yerde bi oğlak devirip akşama kadar hiç etmek isterim sizlenkey:
evet kardeş inşallah bi araya gelirizde kazım bize bi oğlak alır onun gözü önünde hiç ederiz bakalım nekadar bize bakarak kalacakpuhahapuhahaWalla ikinizide ayrı ayrı tebrik ediyorum dostlar konuyu ordan Gene Yiyeceğe bağladınıoz ya helal Olsunpuhaha
Kısmet olurda ölmezsek bi gün bi yerde bi oğlak devirip akşama kadar hiç etmek isterim sizlenkey: