xartal
Kayıtlı Üye
evet görkem abi şimidilk matla idare edicemmat folyomu o?
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
evet görkem abi şimidilk matla idare edicemmat folyomu o?
abi parlak bulamadım burada ama bulsam zaten sökerim bunu parlaağa geçiş yaparımkeşke parlak yapsaydın yokmuydu orda parlak çok daha şık dururdu amaç cam tavan görüntüsü vermek ya o açıdan
bakıyorum hemensen benim garaja bir bak pek bişe yok ama ufak tefek değişiklikler var kendin yapabilirsin çoğu şeyi seviyorsan tabi bide el becerisi varsa
estagfurullah neden kızayım. zaten parlak bulabildiğim an kaçırma gibi bi lüksüm yok direk alıcam spoilerı daha almadım zaten pazarlığını yaptım öylelikle kaldı farkındaysanız monte edilmeden çekilmiş resim bi kaç fikir aldıktan sonra karar vermek istedimkardesim kizma ama malesef begenmedim,bizim araclara bu tarz spoiler malesef gitmiyor kaba duruyor.tavana siyah cok yakisiyor ama bence parlak olani kullanmalisin.