Eski bir konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama bugün Magic Car Care koltuk koruma ücretsiz uygulaması için gittim yaptırdım tabi maksat başka şeyler pazarlamak biliyorsunuz yaptırmasamda birkaç şey için fiyat aldım.
Birinci sorum : Bayan arkadaşımız boya korumanın yeni arabalara yapıldığını 1 hafta sonra gelirseniz bi işe yaramayacağını kullanılmış arabalarda bi işe yaramadığını iletti şok oldum böyle birşey olabilir mi yoksa hemen yaptıriyim diye bana zarf mı atıyor ? Sonuç olarak 2. el bir araca boya koruma yaptırmak isteyen birisi yaptıramaz mı ?
İkinci sorum : Boya koruma + iç mekan koruma + motor koruma toplamda 150 TL fiyat çektiler çok uygun sanırım piyasaya göre altında birşey aramak gerekir mi ?
Üçüncü sorum : Sıfır araç aldım kapalı garajımda duruyor bankacı olduğum içinde sadece hafta sonları kullanıyorum boya korumaya gerek var mıdır boya korumanın avantajları nelerdir ve uygulama yapılırken ne yapılıyor. (Koltuk koruma dediler 2 sprey sıktılar, 2 spreyle korumamı olur bu boya korumada böyle bişeymidir uygulaması nedir ne kullanılır arkadaşlar?)
Yardımınıza ihtiyacım var dostlarım