Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
göremedim resimleri, açılmıyor valla. Hayırlı olsun, güle güle kullan. Sen bu aralar bir kan akıt kardeşim bence. Allah daha büyük dert vermesin...
Arkadas jantlar bırebır boyle duracak..
K.bakma ama benım hosuma gıtmedı sahsen..
Yanı bu arabada boyle gıtmiş... Senin aracta tamponlarla birlikte nasıl durur bılmem ama asagıdakı araca gıtmemış...
Ekli dosyayı görüntüle 10290 Ekli dosyayı görüntüle 10291 Ekli dosyayı görüntüle 10292
sağolasın habil.resmi düzenledim bu kez görünür galiba.evet kan akıtmak gerek nasipse düşünüyorum..
konu açmıştım ya abicim o aralar almıştım.hatta bi s5 jantı tavsiye etmiştin 17 çıkmıştı.vw carectera jantı aldım.ya ufak tefek okadar çok talihsizlik geldiki başıma paylaşma fırsatı olmadı resimleri.hatta prof makinayla 8 gb lık çekim yaptım sd karta virüs bulaştı resimler silindi neyse okulu kapatalım güzel bi gün yeniden çekim yaparım dedim bu kezde cam kırıldı şimdilik bi resim paylaşayım inşallah düze çıkabilirsem prof resimlerini çekip paylaşacağım bu arada arkaşın konusunuda kirlettik kusura bakmasın
Ekli dosyayı görüntüle 10288